Paddocksplace Tessenderlo, café, terras, biker store, repair, barbershop, secondhand bikes,
Paddocksplace, dealer van Victory Motorcycles.

DEALER

PADDOCKSPLACE

MOTORCYCLE MEETINGPLACE

Paddocksplace Tessenderlo 

Café, terras, biker store, repair, barbershop, veel rock & roll onder 1 dak. Gezellig aan de toog naast de blinkende secondhand bikes en tal van accessoires. Bike repair en onderhoud in de garage. In onze Biker Store op het verdiep een ruime keuze aan coole t-shirts, sweaters, jackets en zoveel meer. Shirly's Barbershop zorgt voor de juiste coupe en de gladde kin. Onze gloednieuwe frituur is de kers op de taart. Welkom in dit uniek concept.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang alle info over livebands, events, promo's, bikes, ... in uw mailbox!

Rijschool Edco voor moto, scooter en bromfiets

Waarom kiezen voor Edco? 

  • Gratis motorkleding ter beschikking (ook regenuitrusting!)
  • Eigen oefenterrein met veel ruimte. Geen tijdverlies met onnodige verplaatsingen
  • Instructeur met meer dan 30 jaar motorervaring
Paddocksplace in samenwerking met Edco rijschool.

Weinig dingen zijn leuker dan in je vrije tijd op een mooie zonnige dag met je tweewieler de baan op gaan. Dat onbeschrijflijke gevoel van vrijheid, de acceleratie of het pure genieten van een mooie bocht. Daarnaast vormen gemotoriseerde tweewielers hoe langer hoe meer een oplossing voor de toenemende verkeersdrukte in de stad. Files zijn voor motorrijders veel minder hinderlijk dan voor automobilisten, en bovendien kent een motor nauwelijks parkeerproblemen. 

Motorrijden is erg leuk en dat wil je zo houden ook. Aandacht voor veiligheid is dan ook van groot belang. Zo valt iemand op een motor weinig op tussen de andere weggebruikers omdat hij slechts een minimum aan ruimte in beslag neemt. De verplichting om ook overdag met het dimlicht aan te rijden, is positief, maar lang niet voldoende. Het blijkt immers dat al te vaak de afstand, de rijsnelheid en het grote acceleratievermogen van een motor door de andere weggebruikers verkeerd worden ingeschat, ook al zijn deze in overeenstemming met de verkeersomgeving. 

Al deze zaken maken dat een goede basisopleiding, samen met regelmatige herhaling noodzakelijk zijn om je veilig op de baan te begeven. Bij Edco Rijschool kan je terecht voor het behalen van je rijbewijs, en voor uitgebreide rijvaardigheidstraingen.

Paddocksplace dealer Vicory Motorcycles

Paddocksplace, Sparrenweg 98, 3980 Tessenderlo, Belgium

E: paddocksplace@gmail.com T: 013 29 70 53 - 013 29 70 88 - M: 0499 69 69 99

Victory Motorcycles alle modellen

Copyright © Paddocksplace 2013 All Rights Reserved